Patronii din Caraș-Severin, așteptați să se înscrie la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

bursa

În data de 14 octombrie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin va organiza la Reșița Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Evenimentul va avea loc la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai (P-ţa Traian Vuia nr 4), începând cu ora 9, astfel că, agenții economici care doresc să participe trebuie să completeze Anexei nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 cu privire la locurile de muncă disponibile, care se poate transmite până cel târziu în data de 13 noiembrie la adresa de e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro.

Scopul principal al Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți îl reprezintă facilitarea întâlnirii cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Caraș-Severin. Pe de o parte, șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor fi sprijiniți să-și găsească un job pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale, iar pe de altă parte, venim în ajutorul agenților economici pentru a-i susține în a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie.

Bursa se adresează atât absolvenților instituțiilor de învățământ promoția 2022, cât și altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 4 =