Andrei Plujar şi Laurențiu Ștefănescu s-au întâlnit pentru a discuta despre Autostrada A6

Andrei Plujar şi Laurențiu Ștefănescu

Andrei Plujar, liderul USR Caraș-Severin, și Laurențiu Ștefănescu, candidatul USR Mehedinți la funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, s-au întâlnit vineri-seară la Drobeta Turnu-Severin și au discutat, spun cei doi, despre importanța susținerii proiectului A6, o autostradă începută dar care, acum, se oprește la Lugoj și nu la Calafat, așa cum a fost gândită și proiectată.

Autostrada A6 ar urma să lege Lugojul de Calafat, un proiect demarat încă din anul 2004, dar care are doar un prim lot terminat. Primii 10,5 km care fac legătura între A1 (Balint) și centura Lugoj au fost deschiși în decembrie 2013.

”M-am întâlnit cu Laurențiu Ștefănescu, cunoscut prin implicarea în societatea civilă cu Inițiativa Timișoara, și actual candidat USR-PLUS la Președinția Consiliului Județean Mehedinți, și cu colegii mei de la USR Mehedinți. Am povestit despre lupta lungă care ne așteaptă și pe care județele noastre trebuie să o poarte unite: Autostrada 6 care să ne lege de București, dar și de granița vestică a țării”, a declarat Andrei Plujar după această întâlnire.

Andrei Plujar a anunțat inițial că la alegeri va candida pentru Primăria Reșița, apoi a retractat și a anunțat că-l va contracandida pe Silviu Hurduzeu la președinția Consiliului Judeţean Caraș-Severin.