Activitatea de la Spitalul Județean Reșița va fi monitorizată mult mai atent

spital judetean resita

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a declarat astăzi că Ministerul Sănătății a trimis o primă concluzie în ceea ce privește ancheta făcută la Spitalul Județean Reșița.

„Am primit un draft, fără măsuri, cu constatările Ministerului Sănătății și urmează să primim partea finală, inclusiv cu măsurile recomandate. Ele sunt și administrative, unele penale. O să vedem, nu știu în ce constă“, a precizat Dunca. Președintele Consiliului Județean a concluzionat că „nimic nu funcționează cum trebuie“, dar că se lucrează la implementarea unui program de urmărire a întregii activități a întregului personal.

„Am semnat un contract, implementăm un alt sistem de urmărire a activității, plecând de la faptul că pacientul va primi o brățară cu un cod de bare și pe baza acestuia se vor descărca absolut toate consumabilele, toate intervențiile, medicamentația, toată activitatea și timpul pe care doctorii respectivi îl alocă. Un sistem la care eu țin foarte mult“, a mai adăugat Dunca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − two =