Ionuț Popovici se dă la USR și la Romeo Dunca

Ionut Popovici si Romeo Dunca

Liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, ia în derâdere fervoarea cu care diverse persoane publice rostogolesc o știre cu drumul rapid Craiova-Lugoj, despre care spune că este prezentat ca o realitate, deși realitatea este că s-a semnat un contract de proiectare, că durează ani buni (3-4) proiectarea și că, dacă se va găsi finanțare, abia atunci va începe construcția drumului.

Cu toate acestea, Popovici spune că atât USR, mai ales prin subprefectul Plujar, cât și Romeo Dunca nu fac toate aceste precizări și postează informația ca și cum s-ar fi început lucrările la acest drum.

„Pe rețelele de socializare circulă de marți o știre: “PROMISIUNE INDEPLINITA PENTRU BANAT”. Știrea este promovată pe pagina USR-PLUS Caraș-Severin de subprefectul județului, Andrei Plujar, dar și de unii liberali, în frunte cu președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Mai băieți, pe lângă #FacemCeAmPromis, “Dezvoltăm Județul Caraș-Severin” și titlul “PROMISIUNE INDEPLINITA PENTRU BANAT”, uitați să menționați faptul că momentul în care românii vor putea circula efectiv pe acest drum este extrem de departe. Deși este vorba despre o licitație pentru PROIECTAREA acestui drum, durata contractului este de 43 de luni, din care 36 de luni sunt puse la dispoziție pentru realizarea studiului de fezabilitate. În total – mai bine de TREI ANI și jumătate! Deci TEORETIC în 2025 vom avea proiectul tehnic. Și ar mai trebui să spuneți că doar după finalizarea documentației tehnice se știe valoarea aproximativă a investiției. Cât despre finanțare, ce să mai zic?”, spune Ionuț Popovici.

Liderul PMP Caraș-Severin spune că astfel de postări ar avea menirea să ascundă o guvernare fără rezultate clare, care nu are ce să arate concret și vine cu lucruri de viitor nu prea apropiat pe care le prezintă ca promisiuni îndeplinite.

„Bun ritm, băieți! Bun ritm! Pe cine credeți că mai prostiți? Sau credeți că mai dregeți o guvernare dezastruoasă prin niște proiecte la fel de îndepărtate precum sutele de kilometri de autostradă promise?”, mai aruncă Popovici.

Dacă USR încă nu a reacționat, Romeo Dunca a ținut să-i răspundă colegului său din Consiliul Județean: „Dacă erați voi mai buni, după calculul de mai jos, acum aveam deja proiectul tehnic. Așa că mucles!”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 3 =