Voluntarii din Caraș-Severin sunt așteptați pe 17 septembrie să se alăture campaniei „Let’s Do It, România!”

let do it

Voluntarii din Caraș-Severin sunt așteptați pe 17 septembrie să strângă deșeurile din natură sau chiar de lângă casa lor și să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune, în cadrul celei mai ample campanii de igienizare, Let’s Do It, Romania! Doritorii se pot înscrie se https://membership.letsdoitromania.ro/access/login/. Asociația va pune la dispoziție voluntarilor participanți saci și mănuși de protecție. Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, România!, oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.

Mai multe instituții publice din județ și-au manifestat intenția de participare. Până în acest moment este estimat un număr de peste 1000 de voluntari: profesori, elevi și funcționari publici ai instituțiilor partenere.

„Prin atitudinea și puterea exemplului personal arătăm că lucrurile pozitive pot lua amploare și devin posibile atunci când un număr atât de mare de oameni își canalizează energia pentru un singur scop: un județ mai curat. Let’s Do It, Romania! organizează anul acesta Ziua de Curățenie Națională pe 17 septembrie împreună cu alte 190 de țări, unite într-o misiune comună: o lume cu mai puține deșeuri“, au transmis reprezentanții campaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 8 =