Victor Ponta şi Sorin Grindeanu, la prima ieşire publică după 2017

Victor Ponta

Victor Ponta și Sorin Grindeanu au avut astăzi, la Reșița, prima ieșire publică împreună după moțiunea de cenzură prin care PSD-ul și-a dat jos premierul.

„Am spus atunci că dacă PSD va face asta va începe să tot scadă și am avut dreptate. Nu mă bucur că am avut dreptate”, a spus Victor Ponta la Reșița.

În discursurile lor, cei doi au atacat dur principalul exponent al partidului de la guvernare, ministrul de Interne Marcel Vela, despre care chiar au spus că doar profită de pe urma Caraș-Severinului. „Să-l rugăm pe dl ministru de Interne să aplice hotărârea definitivă și irevocabilă privind cabana domnului Dunca!”, a mai spus Victor Ponta.

Nici Ludovic Orban nu a scăpat de atacuri, Victor Ponta explicând că atât el, cât și Sorin Grindeanu, după experiența guvernamentală, au învățat să citească cifre, iar cifrele de acum sunt mult mai rele decât în 2009. Iar Ludovic Orban habar nu are ce e de făcut, ca un „cântăreț care cântă fără să știe notele, dar cântă după ureche”, a mai spus Ponta.

La rândul său, fostul premier Sorin Grindeanu a spus că județul Caraș-Severin „este un exemplu” pentru că aici alianța PSD și PRO România au decis să meargă împreună la alegeri. „Este pentru prima dată când ies împreună cu Victor, a fost un moment extrem de important pentru mine și îi mulțumesc!”.

„Credința mea și dorința mea este ca PSD și PRO România, care sunt partide vremelnic diferite, sper că în curând stânga va fi unită”, a mai spus Sorin Grindeanu.

La conferința de presă au fost prezenți senatorul Ionuț Chisăliță, Victor Ponta, Silviu Hurduzeu, Sorin Grindeanu și deputatul Ion Mocioalcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + three =