USR Caransebeş nu s-a hotărât încă dacă îl susţine pe Felix Borcean la primărie

usr 1

Întrebat, în cadrul recentei conferinţe de presă în care Uniunea Salvaţi România, Filiala Caransebeş, şi-a prezentat candidaţii pentru Consiliul local, dacă formaţiunea politică pe care o conduce are un nume pentru fotoliul de primar, preşedintele Dragoş Curelea a declarat că până acum niciun partid din oraş nu a făcut acest lucru. „Aşteptăm să vedem ce se întâmplă pe piaţa politică, mai ales că noi suntem un partid nou, fără prea multă experienţă. Urmărim, însă, mişcările adversarilor şi atunci o să acţionăm în consecinţă. Dar oricare dintre cei prezenţi aici poate fi candidat la Primăria Caransebeş”.

În ceea ce priveşte susţinerea, de către USR, a candidaturii actualului primar, Felix Borcean, Dragoş Curelea a spus că a avut discuţii cu acesta, cu atât mai mult cu cât sunt cunoştinţe vechi. „El se regăseşte în USR, pe noi ne bucură foarte mult declaraţiile lui, însă dânsul nu şi-a lansat deocamdată candidatura, este membru PNL, liberalii nu au încă un candidat… O să vedem ce o să se întâmple…”.

Referitor la eventuale alianţe cu PNL şi PMP la alegerile locale, preşedintele USR Caransebeş a afirmat că formaţiunea sa politică acordă independenţă filialelor, ceea ce înseamnă că şi cea din Caransebeş poate să se asocieze cu cine consideră de cuviinţă. „La Caransebeş nu am luat încă o hotărâre, nu s-a discutat nimic de alianţe, noi suntem într-o alianţă cu PLUS, ei putând să mai vină cu ceva «plombe» pe lista noastră. Vom intra într-o negociere, apoi mai vedem…”, a mai spus Dragoş Curelea.