UrbanizeHubRomânia și Primăria Reșița lansează un chestionar privind identificarea principalelor probleme din zona Străzii Progresului

student invata online

Reșițenii sunt invitați de UrbanizeHubRomânia și Primăria Reșița să completeze un prim chestionar în cadrul studiului privind regenerarea urbană a zonelor aflate în apropierea liniilor de cale ferată din municipiu. Durata de completare a chestionarului este de maximum 7-10 minute, iar răspunsurile sunt anonime.

Chestionarul are ca obiectiv identificarea principalelor probleme din zona Străzii Progresului (coridorul dintre Gara Nord și viitoarea stație de tramvai Victoria) și stabilirea priorităților de intervenție în acest perimetru.

“Vă invităm să participați cu idei și informații referitoare la viitorul străzii și să contribuiți la design-ul amenajării! Toate răspunsurile vor fi citite, analizate și integrate în propunerea finală de amenajare. Puteți rămâne la curent cu desfășurarea consultărilor publice urmărind pagina UrbanizeHub. Vă mulțumim pentru implicare!“, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − fifteen =