Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa a ajutat comunitatea cu 1.000 de viziere într-o lună

universitate 1

La finele săptămânii trecute, la o lună de la demararea campaniei civice născute și dezvoltate în jurul Universității „Eftimie Murgu” din Reşiţa, rezultatul implicării voluntare, al sentimentului de apartenență la comunitate și al spiritului de echipă poate fi văzut: un număr de 1.000 de viziere de protecție realizate și distribuite în cadrul campaniei „Și nouă ne pasă. În și pentru comunitate!”.

Beneficiarii acestora sunt Spitalul Județean de Urgență Reșița (14 secții din cele trei staționare), Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin, Detaşamentul SMURD din cadrul ISU „Semenic”, Căminul pentru Persoane Vârstnice Reșița, Centrul de îngrijire și asistență „Sfânta Maria” Reșița, Asociația Medicală „Sfinții Cosma și Damian”, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Gl. Bg. Vasile Zorzor” Caraș-Severin, Crucea Roșie Română – Filiala Caraș-Severin, Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița, Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș – Secţia boli infecțioase, Asociația medicilor de medicină generală și medicină de familie Caraș-Severin.

„Pe această cale aducem mulțumiri grupului de inițiativă din instituția de învățământ superior a Banatului de Munte, studenți și cadre didactice implicați în campanie, și celor care, prin donațiile realizate, au contribuit la sprijinirea celor aflați în lupta cu pandemia generată de virusul SARS-CoV-2”, scrie pe pagina de Facebook a universităţii reşiţene.