Universitatea de Vest din Timișoara şi-a inaugurat azi noul sediu

inaugurare1 e1601921929928

Universitatea de Vest din Timișoara şi-a inaugurat azi, de Ziua Internațională a Educației, noul sediu în care își va desfășura activitatea Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, un spațiu dedicat Departamentului de Studii Românești, pentru programele de studii dedicate Istoriei și Teologiei.

La eveniment au participat prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul UVT, alături de care s-au aflat Î.P.S. Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, și conf. univ. dr. Loredana Pungă, decan al Facultății de Litere, Istorie și Teologie.

Corpul de clădire are suprafața utilă de 2.126 mp, distribuită pe trei niveluri (parter, etaj 1 și mansardă), încorporând 4 săli de curs, 6 săli de seminar, 3 săli multifuncționale și o bibliotecă, dar și spațiile dedicate Centrului de Învățare al UVT, cabinetelor cadrelor didactice și Centrului de Gestiune a Școlarității. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la suma de 8,048 mil lei, bugetată atât din bugetul Universității de Vest din Timișoara cât și din bugetul Ministerul Educației și Cercetării. Spațiile noului imobil pot acomoda concomitent peste 600 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − 3 =