Un bărbat din Caransebeș a fost reținut după ce și-ar fi bătut și sechestrat concubina

violenţă

Polițiști din Caransebeș, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 43 de ani, din Caransebeș, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Potrivit autorităților, în dimineața zilei de vineri, în jurul orei 6.00, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost bătută și sechestrată. La fața locului, în localitatea prisaca, polițiștii au identificat o femeie de 29 de ani, care prezenta urme vizibile de violență la nivelul capului și al picioarelor, aceasta fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. 

„Din cercetări s-a stabilit că în data de 29 august 2023, femeia s-ar fi deplasat la domiciliul fostului concubin, un bărbat de 43 de ani, din Caransebeș, cu care ar fi avut o relație de aproximativ 3 luni, iar la un moment dat, pe fondul geloziei, bărbatul ar fi agresat-o fizic. Femeia ar fi reușit să iasă din locuința acestuia în dimineața zilei de vineri, deplasându-se la domiciliul părinților din localitatea Prisaca. În continuarea cercetărilor, polițiștii au efectuat la o percheziție domiciliară la locuința bărbatului bănuit, în urma căreia au fost ridicate probe și mijloace materiale de probă de interes în cauză. De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu“, a declarat alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Bărbatul de 43 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat procurorului de caz, pentru dispunerea de măsuri legale. Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − 7 =