Şoferii microbuzelor şcolare din Caraş-Severin, faţă-n faţă cu poliţiştii

IMG 20190904 WA0000

Polițiștii Serviciului Rutier și cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraş-Severin au organizat astăzi, 4 septembrie, o întâlnire cu şoferii microbuzelor şcolare din judeţ şi a coordonatorilor de transport şcolar. S-a avut în vedere discuţii cu privire la verificarea deținerii documentelor legale de transport, starea tehnică a microbuzelor școlare sau efectuarea inspecției tehnice periodice, în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră.

Alina Boieru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin spune că polițiștii au reamintit conducătorilor de transport școlar, principalele reglementări legislative pe care trebuie să le respecte pentru a preîntîmpina producerea de evenimente rutiere în trafic.

„Totodată, au fost puse în discuție probleme cu care șoferii de microbuze școlare se confruntă în activitatea zilnică și s-au căutat soluții pentru rezolvarea acestora. Începând de săptămâna viitoare, polițiștii rutieri vor continua activitățile pe această linie, efectuând controale în trafic în vederea verificării respectării normelor rutiere, aplicând măsuri legale în consecință”, a mai precizat Boieru.