Doro s-a răzgândit şi vine totuşi la Custom Reşiţa

doro

În această seară, pe pagina oficială a artistei Doro, cap de afiş pentru seara de 5 iulie, a apărut un mesaj nou legat de Custom Reşiţa. Artista a transmis fanilor din România că are veşti bune. „Bine v-am găsit dragi prieteni din România. Sunt entuziasmată să vă spun că avem veşti bune, toate problemele s-au rezolvat, aşa că venim la Reşiţa Custom Festival în data de 5 iulie. Abia aştept să ne vedem acolo, va fi o zi de vineri, aşa că „we will definitely rock”. Vă transmit toată dragostea mea.”

Reamintim că în data de 12 iunie apăruse, tot pe pagina artistei, un mesaj prin care concertul ei de la Reşiţa era anulat. Atunci, în exclusivitate pentru ziarul Argument, Thomas Kreidner, şeful agenţiei Seaside Touring, cea care se ocupă de concertele a numeroşi artişti, printre care şi Doro, a declarat că sunt probleme financiare care nu s-au rezolvat încă din luna februarie.

Din fericire, organizatorii festivalului au reuşit să reglementeze situaţia, astfel că fanii artistei care deja au luat bilet nu vor fi dezamăgiţi.