Trei echipaje ale pompierilor din Oravița au acționat pentru stingerea unui incendiu la un garaj din orașul Anina

incendiu baraca e1584978730843

Ieri, 9 ianuarie, trei echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Oravița au acționat, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-un garaj din orașul Anina.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă în garaj, propagându-se la acoperișul casei învecinate în care funcționa un magazin alimentar. Pompierii din cadrul SVSU Anina erau ajunși la fața locului și acționau pentru localizarea incendiului. După aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat, înainte de a se propaga la întreaga locuință învecinată, fiind salvate bunuri în valoare aproximativă de 200.000 lei. A ars garajul pe o suprafață de 30mp, autoturismul și unelte aflate în garaj, precum și acoperișul casei învecinate, pe o suprafață de 30mp. Cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

În aceeași zi, pompieri militari din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă, au acționat pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la resturi menajere, în localitatea Măcești, precum și pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuințe, proprietate individuală, din orașul Moldova Nouă.

1 thought on “Trei echipaje ale pompierilor din Oravița au acționat pentru stingerea unui incendiu la un garaj din orașul Anina

  1. Dacă nu erau cele două echipaje de pompieri voluntari cu două autospeciale de la SVSU Anina, cei de la Oraviţa numai aveau ce să stingă ! Totul ar di fost transformat în scrum. Ar fi cazul ca în aticolel scrise de dumneavoastră să începeţi să recunoaşteţi meritele voluntarilor de la Anina, nu doar să lăudaţi mai mut decât e cazul profesioniştii de la Oraviţa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =