26 de autoutilaje au acționat pe drumurile naționale din Caraș-Severin

masina deszapezire

Noaptea trecută, 26 autoutilaje au acționat pe drumurile naționale din Caraș-Severin, mai exact pe DN 58, DN 58B, DN 68, DN 57B, DN 6 și DN 57. Au fost răspândite aproape 90 de tone de material antiderapant. Carosabilul este umed în toată zona de vest.

Potrivit meteorologilor, județul nostru se află sub incidența unui cod galben de vremne rea, valabil până astăzi la orele 22.00, fenomene vizate: precipitații însemnate cantitativ, intensificări ale vântului la munte
În intervalul menționat în nordul Olteniei, local în Muntenia, precum și în sud-vestul Moldovei, va ploua însemnat cantitativ. Cantitățile de apă, prin acumulare pe tot parcursul intervalului, vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp. În Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Orientali, la altitudini în general de peste 1000 m, va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări în zona înaltă, cu precădere în noaptea de marți spre miercuri, cu rafale de peste 70…90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + four =