Traficanţii de droguri din Caransebeş, călcaţi de oamenii legii (VIDEO)

foto perchezitii CS 3

Polițiști de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș-Severin, au efectuat astăzi opt percheziții domiciliare, în municipiul Caransebeș, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

„La adresele percheziționate au fost descoperite și ridicate droguri de risc, obiecte folosite la mărunțirea și pregătirea drogurilor pentru vânzare, obiecte folosite la consumul de droguri, 2 culturi in-door de plante de cannabis, în diferite faze de creștere, formate din peste 100 de ghivece, instalații artizanale folosite la cultivarea drogurilor, telefoane mobile și diverse înscrisuri”, se arată în comunicatul oamenilor legii.

Opt bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, vor fi anchetaţi în continuare la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Caraș-Severin, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere. Cercetările efectuate până în prezent au stabilit că, începând cu anul 2017, cele opt persoane ar fi comercializat droguri de risc. Drogurile ar fi fost achiziționate de la diferite surse din Timișoara și revândute către persoane din zona Caransebeș, în schimbul unor sume începând de la 50 de lei/gram.

„Acțiunile au beneficiat de suportul tehnic și de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române. La activitățile de astăzi au participat polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din Caraș-Severin”, se mai precizează în comunicatul poliţiei cărăşene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + eight =