Trafic dirijat pe DN6 pentru fluidizarea circulației îngreunate de lucrările la podul din Teregova

lucrari drumuri

Cărăşenii sunt tot mai supăraţi de traficul îngreunat din cauza lucrărilor care se efectuează la podul peste râul Timiş din Teregova. Reamintim faptul că DN6 este unul dintre cele mai aglomerate tronsoane din judeţ, iar aglomeraţia a crescut în ultimele două săptămâni şi în urma faptului că turiştii se îndreaptă în această perioadă spre litoralul românesc.

Cu toate acestea, şoferii sunt rugaţi să circule cu prudență, să dea dovadă de răbdare și înțelegere și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri. Încă de la primele ore ale dimineţii, în zonă au fost prezenţi doi piloţi de dirijare a traficului din partea firmei constructoare, doi de la Serviciul Rutier şi doi din cadrul Serviciului de Ordine Publică, iar la nevoie, numărul lor va fi suplimentat, a explicat Dorin Ţugmeanu, şeful Serviciului Rutier Caraş-Severin.

În cursul zilei de ieri, coloana de autovehicule s-a format pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri. Trebuie menţionat şi faptul că avizul pentru lucrările în zonă este până în luna noiembrie.

1 thought on “Trafic dirijat pe DN6 pentru fluidizarea circulației îngreunate de lucrările la podul din Teregova

  1. In perioada 10-12 august nu a dirijat nimeni circulația în vederea fluidizării traficului.Astazi coada are lejer peste 10 km .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + nineteen =