Tinerii reșițeni au ocazia să-și petreacă vacanța de vară alături de voluntarii de la Nevo Parudimos

nevo

Echipa Centrului de Tineret Nevo Parudimos îi așteaptă pe tinerii reșițeni să petreacă împreună vacanța de vară. Centrul de tineret din Piața Traian Vuia, nr. 1-4, corpul E, parter (în curtea Universității UBB din Reșița), a fost creeat în 2018 de către voluntarii internaționali ai asociațiilor Nevo Parudimos și Voluntariatul Pentru Toți pentru a-i apropia pe tinerii reșițeni de conceptele de voluntariat, socializare interculturală și educație non-formală.

„Acest loc inedit a fost conceput exclusiv de tineri voluntari veniți la Reșița din toată Europa și este un spațiu unic de socializare, de învățare, de dezvoltare a creativitatii, de implicare civică și, nu în ultimul rând, de distracție si petrecere a timpului liber. Viziunea noastră este aceea de a oferi tinerilor din comunitatea locală oportunitatea de a participa la activități extracurriculare, misiunea centrului fiind aceea de a-i încuraja pe tinerii resiteni să își exploreze întregul potențial prin voluntariat și implicare civică“, spun repreyentanții asociației reșițene.

O gamă largă de activități educaționale, recreative și sociale sunt disponibile gratuit tuturor tinerilor reșițeni, printre carese numără cursuri de limbi străine, artă și meșteșug, sănătate mentală, turnee de jocuri video, jocuri de societate, dezbateri, turnee de șah, language caffes sau seri interculturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =