O tânără a căzut de pe un bloc cu patru etaje de pe Strada Constructorilor din Reșița

politie crima mort

În această dimineață, în jurul orei 9.00, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o femeie de 22 de ani aflată pe clădirea unui bloc cu patru etaje din municipiul Reșița amenință că se aruncă în gol. Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru, spune că au fost direcționate la fața locului echipaje de poliție, împreună cu echipajul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator din cadrul inspectoratului.

„În jurul orei 09.15, persoana a alunecat de pe clădirea blocului, în acest moment acordându-i-se îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și fiind în viață. În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și situației de fapt“, a declarat Boeru.

Detasamentul de Pompieri din Resita a deplasat un echipaj cu pernă pneumatică și o autospecială de intervenție și salvari de la inaltimi. La fata locului se afla și un echipaj medical al SAJ. Potrivit Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, victima prezintă semne vitale, dar este inconstientă.

Vom reveni cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + sixteen =