Un taximetrist a fost agresat de doi bărbaţi din Topleţ

Un taximetrist a fost agresat de doi bărbaţi din Topleţ

Polițiştii din Băile Herculane și cei de la Secția 4 Poliție Rurală Mehadia, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au identificat și condus la sediul poliției, doi bărbați de 30 și 31 de ani, din Topleț, bănuiți că ar fi agresat un taximetrist, cu scopul de a-l deposeda de bunurile pe care le avea asupra lui.

Se pare că cei doi tineri, în cursul nopții din 26 iulie, în jurul orei 2.30, s-ar fi deplasat cu un taximetru din comuna Mehadia până în comuna Topleț, spunându-i taximetristului să oprească mașina pe o stradă lăturalnică, într-un loc întunecos, moment în care cel de 30 de ani l-ar fi lovit pe acesta cu pumnul în zona feței și ar fi încercat să îi sustragă telefonul mobil, cerându-i să îi dea bunurile pe care le avea la el.


Taximetristul, un bărbat de 40 de ani, din Băile Herculane, ar fi reușit să scape și să apeleze serviciul 112. Ulterior, acesta a observat că din interiorul mașinii lipseau banii mărunți pe care ii folosea pentru a da rest clienților.

Agresorii au fugit de la fața locului, fiind identificați în scurt timp de polițiști și conduși la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale. Bărbatului de 40 de ani i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul Serviciului de Ambulanță, fără a fi transportat la spital.
În continuare, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Față de bărbatul de 30 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar față de cel de 31 de ani, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 0 votează
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Părerea ta contează, te rog comenteazăx
()
x