Târgul de nunţi de la Moldova Nouă, un succes

IMG 3681

Cel mai frumos eveniment din viaţa de cuplu este fără îndoială ziua nunţii. Cei care au trecut prin această etapă ştiu cu siguranţă că organizarea este copleşitoare atunci când decizi să faci acest lucru de unul singur. Tocmai de aceea, reprezentanţii „Sălii de Evenimente – Alex“ din Moldova Nouă au decis să organizeze prima ediţie a unui eveniment care să adune specialişti care să vină în ajutorul tinerilor.

Astfel ieri, 23 martie, la Moldova Nouă de la aranjamente florale şi până la cele mai mici detalii în ceea ce priveşte vestimentaţia, tinerii au avut de unde să aleagă organizatorul cel mai potrivit pentru ei. Prima ediţie s-a încheiat cu succes, viitori miri semnând mai multe contracte pentru cel mai frumos eveniment din viaţa lor. Mai mult decât atât organizatorii au venit şi cu surprize pentru tineri. Cuplurile care au rezervat locaţia pentru frumoasele evenimente au plecat acasă cu un pachet turistic ce conţine un weekend romantic la un hotel din Oradea.

Alexandra Torma, responsabila serviciului de marketing al Sălii Alex a spus că astfel de evenimente vor mai avea loc la Moldova Nouă. „Au fost prezenţi expozanţi din tot judeţul Caraş-Severin, dar şi din Timiş şi Oradea, iar ofertele au fost pe măsură. Suntem încântaţi de faptul că am reuşit să organizăm primul târg de nunți, scopul căruia a fost promovarea serviciilor din Moldova Nouă, dar şi din Clisura Dunării. Totodată, ne bucurăm că am reusit să promovăm şi concepte venite din alte orașe. Mulţumim tuturor celor care ne-au vizitat şi au ales ca specialiştii în domeniu să îi ajute la împlinirea celor mai frumoase vise atunci când vine vorba de mult aşteptatul lor eveniment“, a mai spus Alexandra Torma.

Cu această ocazie, a fost lansat şi noul meniu pregătit de chef Mărioara Miki Vartop, meniu ce va fi regăsit la evenimente începând cu luna aprilie la Sala Alex Moldova Nouă.