Primăria Oraviţa a dat startul târgurilor de primăvară organizate în Caraş-Severin

56481787 981384112057902 613842970826768384 n

La Oraviţa s-a deschis astăzi cea de a IV-a ediţie a Târgului de Primăvară. La evenimentul care va continua şi mâine au fost prezenţi producători din Oraviţa şi din localităţi de pe Valea Caraşului. La tarabele amenajate în zona gării, au fost scoase la vânzare produse alimentare, artizanat, unelte şi utilaje agricole, puieţi de pomi, flori, articole de vestimentare, iar crescătorii de păsări au prezentat într-o expoziţie cu vânzare cele mai frumoase exemplare.

Ca şi în ediţile trecute, elevii instituţilor de învăţământ din oraş au participat şi ei la acest eveniment, şi îndrumaţi de dascăli, au venit în faţa orăviţenilor cu produse culinare de post dar şi cu un program artistic de cântece şi dansuri populare.

Din păcate, numărul clienţilor ce ar fi trebuit să fie prezenţi la târg a fost unul redus, dar comercianţii speră ca mâine produselele lor tradiţionale şi cele atestate de Ministerul Agriculturii să fie la mare căutare.

Duminică, 31 martie, la Răcăşdia are loc cel de al doilea eveniment de acest gen organizat în Caraş-Severin, iar Petre Daea este aşteptat să viziteze târgul încă de la primele ore ale dimineţii. Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Agricultură Caraş-Severin spun că următorul eveniment va avea loc la Bozovici.