Simulare BAC 2022. Cele mai bune rezultate le-au obținut cei de la „Traian Lalescu“, „Traian Vuia”, Liceul Baptist – Reşiţa și „C.D. Loga“ – Caransebeş

815810 d05e 4

La nivelul județului Caraș-Severin, conform datelor existente, anul acesta, la evaluarea națională a examenului de Bacalaureat au participat 1.272 de elevi, din totalul de 2.115 înmatriculați în anul școlar curent în clasele a XII-a zi și a XIII-a seral. Probele simulării examenului de bacalaureat au fost susținute între 28 martie și 31 martie a.c., iar procentul de promovare la nivelul județului Caraș-Severin este de 42.33%, cele mai bune rezultate fiind obținute de Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița, Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița,  Liceul Teologic Baptist Reşiţa și Colegiul Naţional „C.D. Loga” din Caransebeş.

La fel ca și în ceilalți ani, notele obținute de elevi la simularea examenului de bacalaureat național 2022 nu vor fi trecute în catalog. Toate rezultatele vor fi analizate în cadrul instituțiilor de învățământ de către profesori, împreună cu elevii. Analiza rezultatelor va fi realizată, fie în clasă, fie individual, cu fiecare elev participant. Notele nu intră în sfera contestațiilor. Următoarea etapă va fi cea de înscriere a candidaților pentru examenul de bacalaureat din prima sesiune, în perioada 23-27 mai 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + eighteen =