Secția de „Drumuri Naţionale” Caransebeş este pregătită pentru sezonul rece

masina deszapezire

Potrivit datelor Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, Secția Caransebeș, pentru asigurarea materialelor chimice cum ar fi sare, clorură de calciu, exista un contract încheiat la nivel de CNAIR SA Bucuresti, iar nisipul este contractat de DRDP Timișoara.

Pentru asigurarea auto-utilajelor au fost încheiate două acorduri cadru, unul cu valabilitate de 4 ani încă din 2020, din care unul, pentru 7 baze de deszăpezire (Bucova, Caransebeș, Carașova, Ezeriș, Lugoj, Măureni, Slatina-Timiș), iar al doilea pentru 6 baze de deszăpezire (Berzasca, Moldova Nouă, Oravița, Bozovici, Mehadia, Valea Cernei) și punctele de sprijin aferente, începând cu decembrie 2021.

„În concluzie, considerăm că, exceptând poate anumite perioade cu fenomene extreme, numărul total de 76 auto cu lama și răspânditor (Utilaj multifuncțional cu lama si RSP +ATB cu lama si RSP) suplinite de 30 buc. auto-utilaje grele (încărcătoare, autofreze, autogredere, etc) și 45 utilaje auxiliare (ARD-uri, stații preparare clorură, automacara, trailer, remorcher, etc.), organizate pe baze de deszăpezire și puncte de sprijin, coordonate și conduse prin Comandamentul D.R.D.P. Timișoara și S.D.N. Caransebeș, în conlucrare permanentă cu Comandamentul Județean Caraș-Severin, pot asigura condiții corespunzătoare pentru circulația rutiera pe întreaga rețea de drumuri naționale de pe raza Județului Caraș-Severin, pe toată durata iernii 2023-2024“, au transmis reprezentanții Șecției de Drumuri Naționale Caransebeș.

La data de 11 octombrie, în stocul instituției erau 2.921 de tone de sare și 112,85 de tone clorură de calciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =