Se caută soluţii pentru finalizarea lucrărilor la deponeul de deşeuri de la Lupac

LUPAC DEPONEU e1584970849617

La sediul Palatului Administrativ, din Reşiţa, a avut loc astăzi, o ședință de lucru pe tema stadiului lucrărilor la Centrul Integrat de Management al Deșeurilor Lupac, (CMID) la care au participat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin Silviu Hurduzeu, vicepreședintele Flavius Nedelcea, arhitectul șef al județului Victor Naidan, reprezentanții proiectantului, antreprenorului și experții tehnici contractați de antreprenor.

În cadrul ședinței a fost analizată soluția tehnică prezentată de antreprenor pentru lucrările de remediere la hala de sortare din cadrul CMID Lupac, avariată de căderile de zăpadă din decembrie 2018. În cele ce urmează, Consiliul Județean Caraș-Severin, ca beneficiar, va solicita antreprenorului să demonstreze că soluția tehnică expusă se încadrează în costurile de operare garantate prin oferta depusă la licitație.

„Totodată, au mai fost discutate termenele de realizare a lucrărilor, mai exact măsurile ce se impun pentru scurtarea acestora, sens în care urmează ca forul județean să elibereze, cu celeritate, certificatul de urbanism și autorizația de construire“, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei judeţene.