Dezbatere publică pentru intenția de încetare a proiectelor destinate celor trei staționare ale Spitalului Județean Reșița

consiliul judetean aprilie

Consiliul Județean Caraș-Severin a anunțat faptul că miercuri, 23 iunie 2021, la ora 10, în Sala de ședințe „Sorin Frunzăverde” a Consiliului Județean Caraș-Severin vor avea loc discuții tehnice referitoare la intenția de încetare, prin acordul părților, a Contractelor de finanțare nr. 3676/04.02.2019 „Creșterea Eficienței  Energetice și Utilizarea Energiei din surse Regenerabile pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița, județul Caraș-Severin-Staționar 1“ , cu modificările și completările ulterioare, nr. 3139/19.09.2018 „Creșterea Eficienței  Energetice și Utilizarea Energiei din surse Regenerabile pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița, județul Caraș-Severin-Staționar 2“, cu modificările și completările ulterioare și nr. 3139/19.09.2018 „Creșterea Eficienței Energetice și Utilizarea Energiei din surse Regenerabile pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița, județul Caraș-Severin-Staționar 3“, cu modificările și completările ulterioare.

Problema renunțării la finanțarea europeană pentru reabilitarea celor trei staționare ale Spitalului Județean de Urgență Reșița ar fi trebuit să fie rezolvată în ultima ședință a Consiliului Județean Caraș-Severin, dar președintele CJ, Romeo Dunca, a retras de pe ordinea de zi cele trei proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twenty + eight =