Rotary Club Reşiţa a premiat elevii cu rezultate de excepție obținute în anul școlar 2019-2020

106005242 3096024043789487 5632480459695126624 o

Rotary Club Reşiţa a premiat elevii cu rezultate de excepție obținute în anul școlar 2019-2020.

Roiban Cristian Nicușor s-a remarcat prin rezultatele obţinute la sport, printre care, Balcaniada locul III la 100 m plat, Balcaniada locul II la ștafetă 4×100 m, Campionat național școlar locul I la 200 m. Campionat național școlar locul II la 100 m. Campionatele internaționale ale româniei locul III la ștafetă 4×100 m

Panici Tiiana, timp de şase ani a colaborat cu Teatrul de Vest Reșița şi a interpretat roluri în: Vise, Alba Ca Zăpada, Frozen, Pipochio, Lumea Poveștilor – puse în scenă la Teatrul de Vest Resita; Colaborări cu Teatrul Merlin Timișoara. Participare la festivalul de teatru pentru tineret Timișoara. Cursuri: Teatrul pentru tine, Școala de Teatru Stela Popescu
A prezentat numeroase evenimente din Reșița şi a concurat la concursuri de scurtmetraj. Voluntar timp de patru ani la Festivalul Internațional de Teatru – Scena ca o Stradă.

Gruia Alessia a obţinut Premiul I la fazele locale, judeţene şi participare la Olimpiada naţională de limba şi literatura română. Participare la Concursul naţional de literatură „Ionel Teodoreanu” în toţi cei patru ani de gimnaziu.

Boloca Mădălina Maria, participantă an de an la concursurile și olimpiadele naționale. Anul acesta a obtinut: Locul I și premiul I la faza județeană a Olimpiadei Naționale de Chimie şi calificare la etapa națională; Premiul I la concursul național de chimia – artă între științe – organizat de Universitatea Politehnica București, Facultatea de chimie aplicată și știința materialelor; Premiul I la concursul național de chimie Octavian Larionescu Lugoj; Premiul III la olimpiada natională lectura ca abilitate de viață, faza județeană. Locul II la olimpiada națională de matematică, faza locală; Participantă la faza națională a concursului cultură și spiritualitate, 2019; Acordarea titulaturii de cel mai bun elev al școlii pentru rezultatele obținute la concursurile și olimpiadele școlare și media anuală 10 în anul școlar trecut. Premiul de cel mai bun elev al școlii acordat de către SC Caraș SA. Ocupă funcția de vicepreședinte al consiliului școlar al elevilor din CNTLR. Participă la proiectul internațional Daeurhope A Eurhome – iubirea creștină și Cittadini Di Mondo, Italia, precum și la proiectul internațional Eurodyssee, organizat cu Institutul Saint Joseph din Ciney, Belgia; Organizarea și prezentarea Balului Bobocilor 2019-2020. Se implică în organizarea acțiunilor proiectului școală ambasador a UE, Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița având această titulatură începând cu 2019.

Gruiţă Alex Darius, implicat în activitățile școlare și extrașcolare, reprezentând școala în acțiuni de voluntariat și de caritate. Concerte la Azilul de batrâni, Centrul Primăvara, Forumul German și la toate acțiunile Primăriei Reșița. Premii obținute la canto și dans sportiv: Premiul I la Concursul internațional de interpretatre vocală și instrumen-tală „Tineri muzicieni în competiție” Timișoara; Premiul I la Concursul de interpretatre vocală și instrumentală „Talente Cărășene” Timișoara. Premiul II la Concursul internațional de interpretatre vocală și instrumentală „Sigismund Toduța” Deva, Premiul II la Concursul național de canto și teorie „Nicolae Brânzeu” Arad. Locul I la Campionatul național de dans sportiv Sibiu; Locul II la Campionatul național de dans sportiv Brașov. Locul 25 în lume la dans sportiv categoria tineret în anul 2019.

Bala Carolina, recomandată ca elevă eminentă, media anuală 9,80, constantă și perseverentă, cu un caracter deosebit. Implicată în foarte multe acțiuni de voluntariat: pictura decorativă a sălilor de clase primare din liceu, activități de ,,Face painting” în cadrul Zilelor orașului Reșița, îndrumarea micuților talentați de la Grădinița ,,Floarea Soarelui” etc… În anul școlar 2019-2020 a participat la Concursul Regional Zona V unde a obținut mențiune. A participat cu o lucrare la Expoziția Liceului de Arte „Sabin Păuța” din cadrul Galeriei Agora, lucrările rămânând expuse timp de o lună.