Romeo Dunca afirmă: „S-a terminat! Telescaunul Vâlsanu rămâne pe poziție și vinovații vor plăti daunele“

Dunca 11

Ieri, Curtea de Apel Alba Iulia s-a pronuntaț în dosarul deschis cu mulți ani în urmă în procesul dintre Primăria Turnu Ruieni și societățile președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca: Nordica Turism SRL și Dunca Imobiliare SRL.

„Solutia pe scurt: Admite apelul formulat de apelanta UAT Comuna Turnu Ruieni împotriva sentinţei civile nr. 688/2021 pronunţată de Tribunalul Arad în dosarul nr. 1158/115/2020 pe care o schimbă în parte, în sensul că: Reduce cheltuielile de judecată acordate pârâtei Dunca Imobiliare SRL la suma de 6400 lei, iar cele acordate pârâtei Nordica Turism SRL la suma de 5040,85 lei. Respinge în rest apelul. Obligă apelanta UAT Comuna Turnu Ruieni la plata sumei de câte 7.000 lei cheltuieli de judecată în apel către Dunca Imobiliare SRL şi Nordica Turism SRL. Definitivă“, se arată în comunicatul Curții de Apel Alba Iulia.

Romeo Dunca a declarat ieri: „S-a terminat! Telescaunul Vâlsanu rămâne pe poziție și vinovații vor plăti daunele. Teoretic cele două persoane fizice, Belci Cosmin și Mărălescu Mihai, ar trebui să dea dovadă de responsabilitate și asumare și să contacteze reprezentanții firmelor de care și-au bătut joc, pentru a găsi o soluție de compensare. Pe persoană fizică bineînțeles, pentru că așa ar fi normal. Bugetul Primăriei și cetățeni din Turnu Ruieni nu trebuie să suporte nepriceperea, răutatea și stăruința în direcția greșită pe care au luat-o cei doi edili“.

Din spusele lui Romeo Dunca, soluția dată ieri vine în sprijinul dezvoltării arealului schiabil din Banatul Montan. „Cred că venind împreună la negociere și oferindu-se să plătească eșalonat și ca persoane fizice 50% din pagubele pe care le-au produs vor găsi înțelegere. În rest, soluția de azi dată de Curtea de Apel Alba Iulia e o speranță pentru iubitorii de munte și pentru dezvoltarea arealului skiabil din Banatul Montan. Și da! Dacă reziști luptei dusă până la capăt, după ani întregi de muncă, cheltuială și suferință, găsești satisfacția că oameni integri, pe mana cărora a ajuns destinul tău, pot înfăptui un act corect de justiție“, a mai precizat Dunca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × two =