Romeo Dunca: „Călin Mircea Laza este omul în care am încredere că poate îmbunătăți situația Spitalului Județean“

conferinta presa Dunca

Aşa cum ne-am obişnuit deja cu modul de comunicare al lui Romeo Dunca, preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, anunţul privind revocarea managerului Spitalului Judeţean Reşiţa, Alina Stancovici, a fost făcut pe facebook. Dunca a ţinut să precizeze că motivul demiterii este unul simplu: nerespectarea obligațiilor contractuale referitor la diminuarea arieratelor.

„Analiza a fost făcută până la finalul anului 2022. În luna februarie 2023, prin efortul Guvernului Ciucă, 14 milioane de ron (lei – n.r.) din banii publici au fost trimiși în Caraș-Severin și arieratele s-au stins. Spitalul a rămas cu conturile neblocate exact 10 zile, după care activitatea s-a blocat din nou. Datoriile curente au devenit arierate și azi acestea sunt din nou aproape 16.000.000 ron. E adevărat ca parte importanta din ele sunt aferente unor proiecte europene dar direcția spitalului e aceiași”, a declarat Dunca.

În postarea sa, reprezentantul judeţului a vorbit şi despre cel care va prelua spitalul: „De data asta am găsit un om cu experiență în domeniu, care nu cunoaște pe nimeni la Reșița și care poate să facă treabă. Un om cu curajul și dorința de a face o schimbare radicală. Să sperăm că timpul pe care îl va avea la dispoziție și rezultatul studiului pe caz făcut de instanțele ce vor analiza situația, vor da o șansă pentru schimbarea de care este nevoie. Călin Mircea Laza este omul în care am încredere că poate îmbunătăți situația Spitalului Județean“.

Ce spune Alina Stancovici

Alina Stancovici nu a stat nici ea prea mult pe gânduri, răspunzându-i lui Romeo Dunca, tot pe facebook, cum se obișnuiește în ultima vreme. Demiterea a venit chiar de ziua de naştere a managerului. Stancovici spune că este vorba despre o răzbunare: „E o dovadă de crasă ghiolbănie, imbecilitate, nesimțire, mitocănie și tot ceea ce este sinonim cu acești termeni! Să porți un război nesfârșit cu o femeie, să o harțuiești, să o hăituiești doar-doar o ia la sănătoasa, iar în ceas de sărbătoare pentru ea, dar și pentru tine, să iscălești actul demiterii, dovedește impotență intelectuală și sufletească! Dar, nimic nou! Dunca s-ar dezice de propriul șoric dacă ar fi altfel!

Cadoul de aniversare este doar o răzbunare meschină pentru că oamenii inteligenți și fericiți nu pierd timpul să facă rău ori să se răzbune. Răutatea și răzbunarea sunt pentru oamenii frustrați, mediocri și invidioși! Pentru proști, mai exact!

În adâncul său, actul… de grabnică revocare a managerului SJUR emis de vătaful județului, are un alt substrat, iar timpul o va dovedi. Se traduce printr-un mare interes pentru cifre cu muuuuuulte zerouri care trebuie operate „acum sau niciodată”. Câte trenuri să piardă, amărâtul ăsta de Dunca și să rămână „repetent” și anul acesta sau…. și prost și….și cu parandărătul neluat și miștocărit de mentorul său și de prietenii… de conjuctura a vremelnicei sale funcții. Dunca să nu uite că, atunci când intervine banul, lumea de proastă calitate își pierde orice valoare. Se alege praful de mentorat și de prieteni că omenia oricum nu face casă bună cu proasta calitate! […]

Am tăcut în ultima vreme nu pentru că sunt proastă sau hoață ori pentru că acest Dunca are dreptate, ci pentru că am înțeles ca are un anumit nivel și ca degeaba i se explică. Poate fi mare doar pe un mușuroi de bani, în rest e mic și de stat și de sfat, e mărunt, e meschin… În fapt, e precum o insectă care bate din aripi pentru o zi, crezând ca bătutul aripilor sale este o eternitate! Dar, până se întâlnesc cu lupul, toți maidanezii se cred câini de rasă!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =