Doi bărbați bănuiți de furt de carburant au fost reținuți pentru 24 de ore

furt-benzina-motorina

Azi-noapte, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bocșa au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi bărbați, de 32 și 20 de ani, bănuiți de sustragerea unei cantități de carburant din rezervorul unui autocamion. Polițiștii au depistat pe strada Dognecei din Bocșa un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din localitate, iar în autoturism se aflau alți trei tineri, cu vârste între 16 și 20 de ani. Din verificări s-a stabilit că bărbatul de 32 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu era înmatriculat în circulație. Mai mult decât atât, în portbagajul mașinii se aflau trei bidoane de 20 de litri cu carburant, a cărui proveniență legală nu a putut fi justificată de către niciunul dintre cei patru ocupanți.

Polițiștii au stabilit că în aceeași seară, doi dintre cei patru bărbați ar fi sustras, prin perforarea cu o bormașină a rezervorului unui autocamion aparținând unei societăți comerciale, cantitatea de 100 de litri de motorină, ceilalți doi tineri asigurând supravegherea zonei.

Bunurile identificate au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor și restituirii acestora către persoana vătămată. În cauză polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, au întocmit dosar penal privind comiterea infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere. În cursul zilei de astăzi, cei doi bărbați vor fi prezentați procurorului în vederea dispunerii măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fifteen − three =