Trafic blocat pe centura Caransebeșului, după un accident în care au fost implicate patru autotrenuri (UPDATE)

257981557 1500605856968659 7899498496528946653 n

În urmă cu puțin timp, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș s-a produs un accident în care au fost implicate patru autocamioane. Traficul rutier în zonă este blocat în totalitate până la finalizarea cercetării la fața locului. Circulația rutieră este deviată prin municipiul Caransebeș, din sensurile giratorii Buchin și Jupa și intersecție Iaz.

„Rugăm participanții la trafic sa circule cu prudență și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri. Revenim cu mai multe informații după finalizarea cercetării la fața locului“, a declarat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE, ora 18.00
În urma evenimentului, o persoană a fost încarcerată, ulterior declarată decedată, iar o alta a fost rănită având fractură la membru inferior. Ambele cazuri au fost preluate și transportate la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș de către echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin. Unul dintre TIR-uri, încărcat cu grâu, este răsturnat.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. La acest moment polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, traficul rutier fiind în continuare deviat prin municipiul Caransebeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − eleven =