Proiectile de calibru 120 mm, găsite pe șantierele reșițene

bomba

Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin a fost solicitată să intervină ieri, 9 martie, pentru asanarea unei bombe aruncător artilerie calibrul 120mm, ce a fost descoperită pe raza municipiului Reșița pe timpul executării lucrărilor de infrastructură. Muniția a fost identificată, ridicată, transportată și depozitată în siguranță, în vederea distrugerii ei ulterioare.

Asta, după ce cu o zi înainte, specialiștii au fost solicitați să intervină în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 7 din municipiul Reșița, unde a fost găsit un proiectil asemănător.

Pompierii militari cărășeni reamintesc persoanelor care execută diferite activități și depistează obiecte asemănătoare munițiilor, să sisteze imediat lucrările, să îndepărteze întregul personal din zona periculoasă și să anunțe de urgență, prin intermediul numărului unic 112, serviciile de urgență profesioniste și să aștepte sosirea acestora la o distanță de siguranță față de locul descoperirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + nineteen =