O autospecială a Detaşamentului de Pompieri Caransebeş a fost implicată într-un accident rutier

masina pompieri

Astăzi, în jurul orei 12.20, o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detaşamentului de Pompieri din Caransebeş a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se deplasa la o intervenție, un incendiu de vegetație izbucnit pe raza municipiului.

„În accident a fost implicat, de asemenea, un autoturism aflat în trafic. În urma evenimentului, trei pompieri şi șoferul autoturismului au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital cu diverse traumatisme. În vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs accidentul, sunt efectuate cercetări de către autoritățile competente. De asemenea, la nivelul unității noastre se vor întreprinde masuri specifice de cercetare și evaluare a situației“, ne-a informat Anca Balint, purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin.

Pentru degajarea drumului, la locul accidentului a fost adusă o macara de la SC Hidroconstructia SA Caransebeş, iar în sprijin a fost solicitată și o macara din cadrul ISU „Banat” al județului Timiş.

„Atât conducătorul autospecialei, cât și cel al autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice. În acest moment polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“, a declarat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + one =