Proiecții de film pe faleza Dunării din Moldova Nouă

film4

Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă, Casa de Cultură Moldova Nouă, prin sprijinul Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România (UARF), al Casei de Cultură „George Suru” Caransebeș, al Nerv Film, al Ambasadei Suediei din București și Asociaţiei Artiştilor de Film din Serbia, organizează în perioada 16-22 august 2021 cea de-a patra ediție a festivalului de film „Moldova Nouă International Film Festival”.

La fel ca la precedentele trei ediții, se vor realiza proiecții care vor putea fi urmărite gratuit, în fiecare seară din acest interval, începând cu ora 21.21, pe faleza Dunării din Moldova Nouă. În ediția din acest an vor fi difuzate patru filme românești, un film suedez, un film sârbesc și o animație din Statele Unite ale Americii, dublată în limba română pentru copii, în ultima zi a festivalului.

Programul festivalului:

Luni, 16 august:
• Scurtcircuit (RO, 2017, regia Cătălin Saizescu)
Marți, 17 august:
• Divorț… din dragoste (RO, 1992, regia Andrei Blaier)
Miercuri, 18 august:
• Dacii (RO, 1967, regia Sergiu Nicolaescu)
Joi, 19 august:
• Mere roșii (RO, 1976, regia Alexandru Tatos)
Vineri, 20 august:
• Tsatsiki, tata şi războiul măslinilor (SWE, 2015, regia Lisa James Larsson)
Sâmbătă, 21 august:
• Weekend cu tata (SRB, 2020, regia Miroslav Momčilović)
Duminică, 22 august:
• Trolii descoperă lumea (USA, 2020, regia Walt Dohrn, David Smith)

Pentru proiecțiile filmelor românești, evenimentul beneficiază în plus de sprijinul Institutului Cultural Român, al Centrului Național al Cinematografiei România și al Dacin Sara. Accesul în zona festivalului va fi liber, însă în contextul pandemiei de coronavirus participarea poate fi posibilă OBLIGATORIU prin respectarea distanței de minimum 1,5 metri față de ceilalți participanți, pe tot parcursul proiecțiilor, cât și a celorlalte măsuri organizatorice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 8 =