Alina Stancovici: „Îi mulțumesc doctorului Beg pentru faptul că a acceptat acest post într-un moment dificil pentru spital“

alina stancovici3

Începând din data de 3 mai, Spitalul Județean Reșița are un nou director medical, în persoana doctorului Gheorghe Beg, medic primar, șef al Secției Urologie. Potrivit managerului Alina Stancovici, mandatul doctorului Cosmin Librimir a încetat în dara de 2 mai.

„Le mulțumesc, desigur, celor șase directori medicali cu care am colaborat în mandatul meu, pânî în aceste zile pentru efortul lor, așa cum îi mulțumesc și doctorului Beg pentru faptul că a acceptat acest post într-un moment dificil pentru spital și într-un prezent marcat de frământări, tensiune și precaritate. Nădăjduiesc că ideile și eforturile noastre să aibă aceeași direcție ca și colaborarea de până acum cu domnia sa ca medic-sef și plusul să fie înscris în tabela de scor pentru SJUR, sperând, desigur, în armonizarea relațiilor noastre cu toate autoritățile, Spitalul fiind al nostru, al tuturor!“, a declarat Alina Stancovici.

Medicul primar Gheorghe Beg este absolvent al reputatei școli de medicină din Timișoara, pe tot parcursul carierei remarcându-se conform dosarului profesional, de la absolvirea facultății cu nota 10 până la aprofundare și specializare. Este angajat ca medic la SJUR, având o cariera de 35 de ani, fiind în timp, cu mici sincope, medic-șef al Secției Urologie, ultima dată ocupând acest post prin concursul susținut în septembrie 2021.

„Profesioniștii lumii medicale din centrele universitare și nu numai, nu se sfiesc sa colaboreze cu medicul resitean Gheorghe Beg.Desigur, profesiunea de medic rămâne pana la capat dimensiunea statornica a domnului doctor Beg, pacientul și calitatea actului medical fiind constantele profesionale pentru care nu a făcut niciodată rabat, dar, în acest moment SJUR va avea de câștigat prin implicarea domnului doctor Beg în actul se management. Colaborarea mea cu domnia sa a fost mereu exemplară și constructivă, regăsindu-se în aceasta profesionalismul medicului și onestitatea omului“, a mai adăugat managerul Spitalului reșițean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

20 − sixteen =