Program de formare pentru personalul didactic auxiliar din școlile județului Caraș-Severin

secretara

Astfel, În perioada 17 – 19 noiembrie 2023, Casa Corpului Didactic Caraș-Severin, va derula programul de formare profesională, având ca grup țintă personalul didactic auxiliar din unitățile de învățământ preuniversitar ale județului Caraș-Severin, care ocupă funcția de secretar.

Programul de formare are 16 ore și se desfășoară în format blended-learning (60% față în față și 40% online), activitatea în format fizic desfășurându-se la sediul Casei Corpului Didactic Caraș-Severin. Acest program de formare este oferit gratuit de către Casa Corpului Didactic Caraș-Severin.

„Până în acest moment s-au înscris 35 de secretari, care își desfășoară activitatea atât în mediul rural, cât și în cel urban din învățământul preuniversitar. Formatori în cele trei zile de curs vor fi reprezentanți ai Asociației EduArts din București. Derularea unor astfel de programe, care au ca țintă personalul cu funcția de secretar în unitățile de învățământ, vine să confirme importanța acestei categorii în sistemul educațional, din punct de vedere administrativ, organizatoric și relațional, ca interfață între unitatea școlară, cu tot ce presupune acest concept, și alte categorii sociale și instituționale, cu care școala intră în contact pentru buna defășurare a procesului instructiv-educativ, a declarat prof. Ionuț Gârtoi, directorul Casei Corpului Didactic Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × four =