Probleme cu colectarea selectivă a deșeurilor la Oțelu Roșu

Primaria Otelu Rosu

Deși este orașul cu cel mai mic tarif, la colectarea gunoiului, din întreg județul, la Oțelu Roșu mai apar și probleme în colectarea deșeurilor menajere. De aceea, primarul Luca Mălăiescu face apel la cetățeni să respecte regulile de colectare și să sesizeze primăriei toate problemele întâmpinate.

„Datorită faptului că referitor la colectarea selectivă de pe raza orașului nostru se fac și anumite greșeli din partea firmei care colectează deșeurile din oraș, fac următoarele precizări: la ora actuală noi cetățenii orașului plătim cel mai mic preț pe metrul cub de deșeu menajer dintre orașele județului nostru. Dacă nu vom selecta deșeurile, pentru a reduce plata mașinilor ce transportă deșeurile menajere din punctul de vedere a tonelor transportate, de a reduce plata penalităților impuse de Agenția de Mediu pentru nerealizarea cantităților de deșeu nemenajer selectat, vom fi obligați aproape să dublăm prețul pe metrul cub de deșeu menajer.

Știu că întotdeauna când ceri trebuie să creezi condiții, dar fiind la început și până reușim să ne organizăm, vă rog să fim mai îngăduitori și să avem puțină răbdare!

Zilele trecute am fost personal să verific cum decurge selectarea și am constatat că pentru familiile ce sunt compuse din peste patru persoane nu ajunge un singur sac pentru deșeurile de plastic și metal, lucru la care nu m-am gândit nici eu și pe care l-am transmis firmei respective.

De aceea vă rog să transmiteți prin mesaje toate problemele ce apar, mesaje pe care le voi citi personal și mă voi ocupa să îndreptăm lipsurile ce apar.

Doar uniți, împreună, vom putea realiza acest proiect!”, transmite primarul Luca Mălăiescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 3 =