Primarul Dumitru Ursu susţine candidatura lui Ion Chisăliţă la Primăria Moldova Nouă

Ursu il sustine pe Chisalita

Dumitru Ursu, primarul Oraviţei, își anunță susținerea față de Ion Chisăliță, candidatul PNL la Primăria Moldova Nouă. Ursu mărturisește că apreciază foarte mult realizările lui Chisăliță din mandatul anterior, investițiile din oraș, dar în special atragerea de investitori serioși, ceea ce a dus la crearea a 2.000 de locuri de muncă.

Ursu cunoaște dificultatea atragerii de investitori în zonă și declară că reușita de atunci a lui Ion Chisăliță de a oferi locuri de muncă atâtor locuitori ai orașului Moldova Nouă și ai localităților din jur s-ar fi simțit în toată Clisura Dunării, având efecte benefice imediate și ducând chiar la dezvoltarea altor afaceri din zonă.

Costel Dumitru Ursu anunță că în ultimele zile au avut loc discuții cu primarul Gheorghe Românu și cu Ion Chisăliță despre o axă de dezvoltare economică Anina-Oravița-Moldova Nouă, prin care să inițieze și să concretizeze câteva proiecte, menționând că acesta ar fi doar unul dintre multe alte proiecte de dezvoltare prezentate de candidatul PNL la funcția de primar al orașului Moldova Nouă, planuri care pot deveni realitate prin susținerea președinților Ludovic Orban și Marcel Vela.

„Dacă duminică aș fi votant, n-aș ezita să ofer votul meu unui om care a demonstrat că se poate și în Moldova Nouă”, declară Ursu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × one =