„My School can be cool”- un nou proiect pentru elevii reșițeni

my school can be cool

Mina Sava și Brîndușa Havași, din partea Asociației “De-a arhitectura”, au prezentat recent directorilor de școli din Reșița programul “My school can be cool”, precum și o propunere de cursuri opționale de introducere în tainele arhitecturii, dedicate elevilor de învățământ primar și gimnazial.

„​Am avut alături de noi reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, ai ONG-urilor din oraș și arhitecți sau studenți la arhitectură care doresc să se implice în acest program​“My School can be cool” se adresează elevilor care, cu ajutorul cadrelor didactice și al arhitecților, stabilesc un set de obiective de intervenție în cadrul școlii lor. Prin consens, se va alege unul din priectele propuse“, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

Proiectul va fi implementat cu resurse puse la dispoziție de municipalitate și din alte surse de finanțare. Pe parcursul acestui exercitiu educativ se dorește că tinerii să conștientizeze relația dintre mediul construit și starea de bine și să pună în aplicare cunoștințele dobândite la diverse materii, să își dezvolte creativitatea, spiritul de inițiativă și îndemânarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 2 =