Primăria Reșița a primit undă verde pentru încă două proiecte de dezvoltare a orașului

PROMENADA1

Dintr-o postare făcută recent de primarul Reșiței, Ioan Popa, aflăm că Primăria va primi finanțare pentru două proiecte importante care privesc dezvoltarea municipiului de pe Bârzava. Este vorba despre un proiect depus la ADR Vest pentru realizarea promenadei pe malul drept al râului Bârzava, împreună cu șase poduri pietonale, precum și de un proiect pentru modernizarea sistemului de management al deșeurilor.

După cum declară edilul orașului, ”proiectul pentru realizarea promenadei pe malul drept al Bârzavei, împreună cu șase poduri pietonale, a fost acceptat spre finanțare. Acest proiect aduce o transformare radicală a tot ce știm astăzi ca arteră principală a orașului. Reșița va reuși, în sfârșit, să pună în valoare râul care o străbate, așa cum fac marile orașe din Europa.

Ministerul Mediului a semnat astăzi contractul de finanțare pentru modernizarea sistemului de management al deșeurilor din Reșița. Valoarea contractului este de 10.552.327,50 lei + TVA și include realizarea a 77 de Insule Ecologice, digitalizate, pentru depozitarea gunoaielor.

Obținerea acestor finanțări încununează munca făcută de colegii mei în ultimii doi ani. O muncă deloc ușoară, dar care, dacă o faci bine, ajunge să creeze satisfacții enorme. Felicitări tuturor celor implicați!”, încheie Ioan Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + two =