Primăria Anina face încă un pas spre modernizarea orașului

autobuze electricve

binary comment

Reprezentanții Primăriei Anina vin din nou cu vești bune pentru locuritorii orașului. Cererea de finanțare depusă la Ministerul Dezvoltării, pentru realizarea transportului cu microbuze electrice, a fost aprobată de către Ministerul Dezvoltării.

Danu Daniel, viceprimarul orașului cu atribuții de primar spune că „Așteptăm cu nerăbdare să semnăm contractul de finanțare și să implementăm proiectul cât mai repede, pentru ca toți cetățenii să poată circula în condiții moderne, bineînțeles tot gratuit, ca în prezent. Iată că, tot volumul de muncă depus pentru obținerea finanțărilor în vederea dezvoltării orașului, încep să dea roade: după identificarea priorităților finanțabile, s-au întocmit multe studii de oportunitate și fezabilitate, expertize ale specialiștilor din domenii, scrieri ale cererilor de finanțare și acum, aprobarea cererii de finanțare fără clarificări“.

Printre proicetele care au primit deja finanțare se numără reabilitarea fostei Case a Pionierilor. Reamintim că recent, Primăria Anina a primit finanțare și pentru actualizarea Planului Urbanistic al orașului, tot o finanţare prin PNRR, în valoare de 609.233,35 lei. Primăria Anina mai are în plan modernizarea infrastructurii de străzi, drumuri, alei pietonale, iluminat public stradala, reabilitări termice prin eficientizare energetică, dezvoltarea rețelei de gaze naturale, realizare sistem de monitorizare și supraveghere video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × one =