Prefectul Cristian Gâfu a verificat bazele de deszăpezire gestionate de Secţia ,,Drumuri Naţionale” Caransebeş

sare drumuri

Prefectul județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, a efectuat zilele trecute deplasări pe teren la bazele de deszăpezire, gestionate de Secţia ,,Drumuri Naţionale” Caransebeş, așa cum a stabilit în cadrul ședințelor organizate de Instituția Prefectului-Județul Caraș-Severin.

„În acest sens, prefectul însoțit de Ioan Boba, Șef Secție Secţia ,,Drumuri Naţionale” Caransebeş, a verificat bazele de deszăpezire din localitățile Ezeriș (3 noiembrie 2021), Moldova Nouă (4 noiembrie 2021), Oravița (4 noiembrie 2021), Carașova (5 noiembrie 2021) și Bozovici (5 noiembrie 2021). În prezent, cantitățile de materiale antiderapante și utilajele sunt asigurate în procentul prevăzut în normative pentru prima parte a sezonului de iarnă 2021-2022 și vor fi suplimentate în funcție de necesități“, a declarat Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Caraș-Severin.

Prefectul Cristian Gâfu va efectua verificări și la bazele de deszăpezire gestionate de Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + seventeen =