Coordonatorii centrelor de vaccinare cărășene, în ședință cu prefectul Gâfu

sedinta cu Gafu

Astăzi, coordonatorii centrelor de vaccinare din județul Caraș-Severin au participat la o ședință de lucru condusă de prefectul județului, Cristian Gâfu, și de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” și ai Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin.

În vederea preîntâmpinării eventualelor sincope logistice sau organizatorice, prefectul județului a subliniat importanța comunicării eficiente între centrele de vaccinare și instituțiile implicate în acest proces.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin, Dănilă Miloș, a vorbit despre instruirea corectă și eficientă a personalului care asigură imunizarea populației, făcând referire la situațiile în care persoanele vaccinate dezvoltă reacții adverse agresive, situații în care intervenția personalului medical este vitală și trebuie efectuată prompt.

Tot în cadrul acestei ședințe de lucru, prefectul Cristian Gâfu s-a asigurat că nu există probleme legate de transportul dozelor de vaccin și că centrele de vaccinare dispun de suficiente materiale medicale și de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 7 =