politisti activitate Paste

Polițiștii de la Serviciul Rutier își intensifică activitatea

Poliţiştii cărășeni, împreună cu jandarmii și cu reprezentanți ai celorlalte instituții cu care acţionează în sistem integrat, sunt la datorie și la acest sfârșit de săptămână, pentru ca Sărbătoarea Învierii Domnului să fie celebrată în siguranță.

În perioada 30 aprilie – 03 mai 2021, peste 600 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, prevenirea faptelor antisociale și pentru prevenirea răspândirii și infectării cu virusul SARS COV-2 sau a principalelor abateri de la Codul Rutier: viteza, respectiv șoferi care urcă la volan după ce au consumat alcool.

Polițiștii vor fi prezenți în zona lăcașurilor de cult de pe raza județului Caraș-Severin pentru a preveni orice fel de evenimente nedorite, pentru a fluidiza traficul rutier și a evita formarea de aglomerări de persoane, precum și pentru a se asigura că se respectă măsurile sanitare de prevenție.

În această perioadă sunt la datorie peste 450 de polițiști din structurile de ordine publică, aproape 100 de poliţişti de la structurile de poliție rutieră, iar în cadrul activităților sunt angrenați și polițiști de investigaţii criminale, luptători de intervenţie rapidă şi de la alte structuri.

În acest sens, IPJ Caraș-Severin trensmite printr-un comunicat de presă: “În noaptea de Înviere circulația persoanelor este permisă în intervalul orar 22.00-05.00, în vederea participării la slujbele religioase, cu respectarea măsurilor de protecție. Totodată, în ziua de luni, polițiștii, jandarmii și polițiștii locali vor fi prezenți la cimitire, în întregul județ, în vederea asigurării măsurilor de ordine și siguranță publică.

În caz de urgență sau, dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, sesizați cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 1 =