Polițiștii cărășeni au dat amenzi de peste 28.000 de lei pentru încălcarea codului rutier

transport politisti e1675416247697

Zilele trecute, polițiștii rutieri din Caraș-Severin au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor înregistrate pe fondul depășirii vitezei legale și a depășirilor neregulamentare, în sistem cascadă, pe DN 6, în același interval orar cu acțiunile desfășurate în județele Timiș și Mehedinți.

Au fost verificate peste 150 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate în total, 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 28.000 de lei, cele mai multe, 43 de sancțiuni, pentru depășirea limitelor de viteză.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării, 8 permise de conducere, dintre acestea 7 pentru efectuarea de depășiri riscante sau neregulamentare și a fost retras un certificat de înmatriculare. Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier, un bărbat fiind depistat pe Centura Ocolitoare a Municipiului Caransebeș, în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă, având permis de conducere necorespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − five =