Bijuterii în valoare de 11.000 de lei, recuperate de polițiștii reșițeni. O persoană a fost reținută

bijuterii

În urmă cu câteva zile, polițiștii reșițeni au fost sesizați despre faptul că autori necunoscuți au sustras dintr-o locuință din Reșița aproximativ 60 de grame de bijuterii din aur. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Bacău, bănuit că la data menționată, ar fi pătruns prin forțarea geamului locuinței situate la parterul blocului, în interior, de unde ar fi sustras bunurile, apoi ar fi dispărut într-o direcție necunoscută.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii au emis pe numele bărbatului un mandat de aducere. În cursul zilei de ieri, 12 aprilie, bărbatul a fost depistat de polițiști de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița- Năsăud, în stația CFR Bistrița, fiind preluat ulterior de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița.

„De la cel în cauză polițiștii au recuperat bijuterii estimate la 11.000 de lei, reprezentând aproximativ 80% din prejudiciul cauzat. Bărbatul a fost reținut ieri, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând ca astăzi, să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea de măsuri legale“, a declarat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + five =