PMP Caraş-Severin, despre Marcel Vela: „Cu ochii pe ciolan(e)!”

Marcel Vela 6

Partidul Mișcarea Populară filiala Caraş-Severin reacționează la articolele de presă în care se vorbește despre candidatura ministrului Marcel Vela. „Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, este primul pe listele PNL la Consiliul Local Caransebeș și Consiliul Județean Caraș-Severin. Păi cum vine asta, dom’ ministru? Manipulăm electoratul?”, transmite PMP.

„Aveți 3 opțiuni: ministru, consilier local sau consilier județean. Pe care o alegeți? Așa ar fi onest și moral. Lăsați deoparte tehnicile diversioniste. În politică, manipularea este de domeniul trecutului. În plus, nici măcar atunci când te numești Marcel Vela nu le poți avea pe toate. Cât de mare să fie foamea? Și cum să te cobori (în jos, ca un Luceafăr) de pe tronul de ministru și să apari pe lista consilierilor de la Caransebeș? Fie chiar și pe prima poziție”, mai transmite PMP.

Criticile nu se opresc, însă, aici. Vela este criticat și pentru felul în care poliţia colaborează cu interlopii. „Vă cunosc drept un om cu pretenții, inimos, altruist, iubitor de tot ce-i viu și nu cred că vreți să îi trageți într-o mocirlă, în loc să îi ridicați, pe colegii din Caraș. Să continuăm cu întâlnirea mai-marilor șefi din MAI cu puternicele clanuri de interlopi? Clanul Duduianu? Sau coborâți la prima?”, mai scriu cei din PMP. (Sursa foto: Ştirile ProTV)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − eleven =