PNL Caraş-Severin îl susține pe Ludovic Orban la şefia partidului

Vela si Orban

Întrunit în ședință ordinară, Biroul Politic Judeţean al filialei PNL Caraş-Severin a decis vineri, 12 martie, cu unanimitate de voturi, ca filiala să susțină, la următorul congres, candidatura preşedintelui PNL, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcţie.

Rezultatele foarte bune însumate la toate rundele de alegeri din 2019 şi 2020, performanţa la guvernare în funcţia de prim-ministru, precum şi modalitatea în care a condus PNL, apreciată de marea majoritate a reprezentanţilor din administraţia locală, constituie argumentele pentru care Biroul Permanent Judeţean al filialei PNL Caraş-Severin a luat această decizie.

Președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, spune că îl cunoaște pe Ludovic Orban de 30 de ani și că a lucrat împreună cu acesta multă vreme. “A reușit să unească partidul, să câștige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România. În plus, aprecierea de care se bucură în rândul membrilor PNL, precum și deschiderea și disponibilitatea față de aceștia întăresc decizia mea personală, cât și a filialei, de susținere pentru Ludovic Orban.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − ten =