Peste un sfert de milion de țigarete de contrabandă au fost confiscate de poliţiştii cărăşeni

Peste un sfert de milion de țigarete de contrabandă au fost confiscate de poliţiştii cărăşeni

Dosare penale, control judiciar sau arest la domiciliu sunt măsurile aplicate contrabandiştilor prinşi de poliţişti în ultimele zile la Reşiţa. După ce la începutul săptămânii trecute au fost confiscate, într-o singură zi, în perioada 12-13 aprilie, peste 100.000 de țigarete provenite din contrabandă, poliţiştii au mai prins un tânăr un tânăr de 30 de ani, din Reșița, care transporta cu un autoturism înmatriculat în Caraș-Severin cantitatea de 100 de cartuşe netimbrate.

„Autoturismul a fost indisponibilizat și întreaga cantitate de țigarete a fost confiscată. Față de autor a fost inițial dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, instanța dispunând, ulterior, măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile“, spune Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Tot în data de 12 aprilie, la ieșirea din municipiul Reșița, poliţiştii au oprit un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Reșița, asupra căruia au fost găsite 250 de cartușe cu ţigări de contrabandă.

„Autoturismul a fost indisponibilizat și întreaga cantitate de țigarete a fost confiscată. Ulterior, în data de 13 aprilie, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliare asupra unui teren folosit de autor, fiind depistată cantitatea de 184.800 de țigarete, în 9240 de pachete de țigări de la diverși producători, netimbrate. Față de autor a fost inițial dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, instanța dispunând, în 13 aprilie, măsura preventivă a arestului la domiciliu“, a mai spus Nicorici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •