Peste 200 de reșițeni au fost prezenți la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, 70 dintre aceștia au fost programați pentru interviu

bursa 2022

Azi, 20 mai 2022, după doi ani de pauză, AJOFM Caraș-Severin a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița, unde 34 de agenți economici au pus la dispoziție 217 locuri de muncă vacante, în domenii variate, predominând cele din domeniul confecțiilor, horeca și construcțiilor.

Persoanele cu studii superioare au avut la dispozitie locuri de muncă de inginer de diferite specializări și economist, iar persoanele fără calificare au avut la dispoziție locuri de muncă de muncitor necalificat.

Din totalul de 203 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, 70 dintre acestea au fost programate pentru interviuri la sediile firmelor, iar trei persoane au reușit să se angajeze în meseriile de operator mașini unelte, manipulant mărfuri și tehnician veterinar.

La Bursă au participat și reprezentanți ai Centrului Militar Județean Caraș-Severin și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi „GL. BG. Vasile Zorzor” Caraș-Severin. De asemenea, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin au prezentat măsurile de sprijin existente pentru persoanele aflate in nevoie de suport, printre care și facilitățile oferite prin proiectul „Facilitarea inserției pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =